За Земята Лого

Новини

31.05.2018 / Нулеви Отпадъци

Покана за форум "Невидими ръце - печелившо управление на отпадъците за всички"

14 юни 10:00-16:30 ч, Дом на Европа (Представителство на Европейската комисия в България) ул. "Г.С. Раковски" №124, София


Екологично сдружение За Земята всички заинтересовани на дискусионен форум „Невидими ръце“, ориентиран към търсене на оптимални решения.

Съществуват много гледни точки върху неформалното събиране на вторични суровини, включително здравно-хигиенни, социални, икономически и чисто човешки въпроси. Както самите събирачи не са еднородна група, така нееднозначни са и въздействията от тяхната дейност върху различните действащи лица.

Ако неформалният сектор пряко или косвено засяга вашата дейност, този форум е за вас.

Opens external link in new windowЗаписване и Initiates file downloadпрограма

В събитието ще участват и международни експерти, които ще представят своя световен и конкретен опит от нашия регион в работата с неформалния сектор в управлението на отпадъците, включително примери от Македония, Сърбия, Румъния.

Заедно ще потърсим отговори на въпроса „Възможно ли е неформалното събиране на рециклируеми материали да се превърне от нарушение и пречка в услуга и полза?“

Ако желаете да представите становище, данни или предложения в рамките на дискусионен панел по отношение на ролята на неформалната и формалната системи за управление на отпадъците, моля обадете се на телефон 0879899426 или изпратете съобщение до seminarzazemiataorg.


  < Предишна новина
© 2003-2024  zazemiata.org